Crystal Collagen Gold Powder Eye Mask – Maska za oči protiv bora i podočnjaka

Crystal Collagen Gold Powder Eye Mask – Maska za oči protiv bora i podočnjaka

20,00 KM

Efekat – maska za oči pruža sveobuhvatno liječenje nadutosti, podočnjaka i starenja kože oko očiju, istovremeno pružajući hidrataciju i podizanje.

Compare
Category:

Description

Efekat – maska za oči pruža sveobuhvatno liječenje nadutosti, podočnjaka i starenja kože oko očiju, istovremeno pružajući hidrataciju i podizanje. Često se koristi kao ključni sastojak u luksuznim spa tretmanima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti izbacivanja toksina i poticanja cirkulacije krvi, što rezultira poboljšanim metabolizmom stanica i mlađim izgledom kože.

Svaka maska je pojedinačno upakovana i zapečaćena u parovima radi maksimalne higijenske prakse. S formulom bez parabena, vegana i sulfata, posebno je nježna prema osjetljivoj koži. Ključni sastojci uključuju Chondrus Crispus prah i hijaluronsku kiselinu, koji dubinski hidratiziraju kožu i smanjuju pojavu natečenosti i tamnih krugova ispod očiju.

Maska za oci protiv bora podocnjaka bore kolagen

Upute za uporabu su jednostavne: očistite područje oko očiju toplom vodom, osušite, zatim nanesite masku i ostavite je da djeluje 15-20 minuta prije uklanjanja. Nakon uklanjanja, nježno umasirajte preostali gel kako biste dodatno hidratizirali i nahranili kožu.

Ovaj set dolazi s 2 para gel jastučića, osiguravajući dugotrajan izvor revitalizacije i osvježenja za vaše područje oko očiju. Uživajte u osjećaju svježine i vitalnosti uz Efekat – masku za oči.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

📃FISKALNI RAČUN
📝GARANCIJA na sve uređaje
⚙️Osiguran SERVIS u slučaju kvara
📲DIJELOVI za uređaj
📪DOSTAVA za cijelu BiH uz siguran transport
📞Dostupan TIM za komunikaciju
☎️061 778 444

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crystal Collagen Gold Powder Eye Mask – Maska za oči protiv bora i podočnjaka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *